KARAMAN / MERKEZ - 100. Yıl Ortaokulu

Haz

Okul Öncesi ve Ortaokul Öğrencilerimizin Telafi Eğitiminden Kareler..Etkinliklerde emeği geçen Öğretmenlerimize okul idaresi olarak Teşekkür ediyoruz.

Haz

Özel Eğitim Öğrencilerimizin Telafi Eğitiminden Görüntüler.Etkinliklerde emeği geçen Öğretmenlerimize okul idaresi olarak Teşekkür ediyoruz.

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız 102 Yaşında

Ey Türk Gençliği vazifelerini unutma bayramını da doya doya kutla. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Uzaktan Eğitim Sürecinde de çeşitli etkinliklerle  kutlandı.Kutlama programında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize okul idaresi olarak teşekkür ediyoruz.

DAVETLİSİNİZ!

Kızılay koordinesinde Mehmet Çavaş  İlkokulu ile birlikte yürüttüğümüz kan bağışı kampanyasına; öğrenci velilerimiz ve mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere tüm karaman halkımız davetlidir.

TARİH : 18 MAYIS 2021 SALI

SAAT   : 11.00-18.00 ARASI

YER     : MEHMET ÇAVAŞ İLKOKULU

KAN VER E-KÜTÜPHANESİ İÇİN TIKLAYINIZ..

Nis

UNESCO tarafından 2021 yılının "Yunus Emre ve Türkçe Yılı" olarak belirlenmesi sebebiyle okulumuzda online ve yüzyüze derslerimizde her hafta Yunus Emre'yi anma etkinlikleri yapılmaktadır.

Bu hafta ki Yunus Emre ve Türkçe Yılı Kutlama Etkinliklerimizden Kareler.Etkinliklerde emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize okul idaresi olarak Teşekkür ediyoruz..

Nis

23 Nisan kutlama etkinliklerimiz Okul Öncesi Öğrencilerimizin etkinlikleriyle devam etti.Kutlama etkinliklerinde emeği geçen velilerimize,öğrencilerimize ve öğretmenimize okul idaresi  olarak teşekkür ediyoruz.

YAŞASIN 23 NİSAN!

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tam 101 yıl önce çocuklara armağan etti.

Öğrenci ve öğretmenlerimizle bu anlamlı günü bazı etkinliklerle kutladık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize okul idaresi olarak teşekkür ediyoruz.

Nis

"2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü " kapsamında Vali Vekilimiz  Kamuran Mustafa Ballı, İl Millî Eğitim Müdürümüz Mehmet Çalışkan ile birlikte okulumuza ziyarette bulundular.

Nis

İl Milli Eğitim  Müdür yardımcımız Sayın İsmail KILINÇ özel eğitim sınıflarımızı ziyaret etti.Ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı Sayın KILINÇ'a Teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul idaresi olarak etkinliklerde emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz..

Mrt

18 Mart tarihi kutsal vatan topraklarını canları pahasına koruyarak şehitlik makamına ulaşan yüce insanları bir kere daha hatırladığımız, minnettarlığımızı, şükran duygularımızı sunduğumuz kutlu bir gündür.

Mrt

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı Türkiye'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin milli marşı olan İstiklal Marşı'nın kabulünün üzerinden 100 yıl geçti.1921 yılında yapılan yarışmaya 724 eser katılmış ama Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı eser, 12 Mart 1921'de TBMM'de İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

Şbt

Karaman il genelinde 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. dönem ilk dersi "Özümüz Yunus, Sözümüz Türkçe" projesi ile başladı.

"Özümüz Yunus, Sözümüz Türkçe" projesi ORTAOKUL  ETKİNLİK KİTAPÇIĞI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Ock

SIFIR ATIK PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN AŞAĞIDAKİ BİLGİLENDİRME YAZISI HAZIRLANMIŞTIR. ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ. AŞAĞIDA YER ALAN BAĞLANTIYA TIKLAYARAK İNCELEYEBİLİRSİNİZ.