KARAMAN / MERKEZ - 100. Yıl Ortaokulu

Ara

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün okul sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen okullar arası yıldızlar dart il birinciliği müsabakalarında okulumuz kız ve erkek takımları şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında İlimizi temsil etme hakkı kazandı.Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Recep YARDIMCI'yı tebrik ediyoruz.

Kas

TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN KURUCUSU ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ÖLÜMÜNÜN 84. YILINDA MİNNET, SAYGI VE ÖZLEMLE ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI BİR TÖRENLE ANDIK. ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN YOĞUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞEN TÖREN BÜYÜK BİR İLGİ İLE İZLENDİ. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99.Kuruluş Yıldönümü Okulumuz Türkçe Öğretmenleri Gülnur KIRBAŞ ŞANLITÜRK ve Arife AKTAŞ rehberliğinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle coşkuyla kutlandı.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Kapsamında İlköğretim Haftası Öğretmenlerimiz Hasan AKSU ve Barış DEMİR koordinatörlüğünde okulumuzda kutlandı.Günün anlam ve önemini anlatan yazı ve şiirlerin okunmasının ardınından 8.Sınıf öğrencilerimiz 5.Sınıf öğrencilerimize 'OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ' diyerek çiçek verdi.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı sona erdi.Emeği geçen bütün personelimize teşekkür eder, öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

İki elinle tut

Sıkıca tut

Sen beni tutarsan uçarım

Bilir misin ki ben

Sen tutarsan gökyüzünden el sallarım

Tut beni arkadaşım

İki elinle tut sıkıca tut

Senin çaktığın çıtayım

Senin bağladığın ipin ucunda

Sana gülümseyen bir yüzüm

İki elinde   tut

May

19 Mayıs 1919, "Ya istiklal ya ölüm!" düşüncesiyle yürütülen Türk Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı olarak tarihe geçmiştir. Atatürk, bağımsızlık ve aydınlanma meşalesini yaktığı bugünü "Gençlik ve Spor Bayramı" olarak Türk gençliğine armağan etmiştir. Millî mücadelenin 103. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve millî mücadele kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.
    Millî değerlerin ışığında Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyeti'ni sonsuza dek koruma görevi emanet edilen Türk gençliğinin "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" kutlu olsun!

May

Teknoloji Tasarım dersi öğretmenimiz Tülin ÖZER rehberliğinde hazırlanan Teknoloji Tasarım ve Türkçe derslerinde yıl boyunca yapılan materyallerle ilgili sergimiz Okul Müdürümüz  Ali ÇELİK tarafından açıldı.Öğrencilerimizin çalışmaları  öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından büyük beğeni topladı.

Nis

Karaman İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Diyetisyen Nur Gören tarafından okulumuz öğrencilerine Tip 1 Diyabet ve Beslenme Konulu eğitim verildi.