KARAMAN / MERKEZ - 100. Yıl Ortaokulu

Kas

ÖBA platformu üzerinde okullardaki uygulama sınavlarına yönelik bilgilendirme videoları paylaşılmıştır videolara ulaşmak için burayı tıklayınız.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.DÖNEM ORTAK SINAV Yazısı ve Takvim için tıklayınız.

Kas

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı 04.11.2022 tarihinde Saat 17.00'de okulumuzda yapılacaktır.Bütün velilerimizin katılımını bekleriz.

Mrt

Öğrencilerimiz, okul müdürlüklerinden aldığınız kullanıcı bilgileri ve şifreleri ile Online Kazanım Değerlendirme Uygulamasına Giriş Yapmak için,Tıklayınız.

NOT:Kullanıcı bilgileri veya şifrenin unutulması durumunda okul yönetiminden yeni bir şifre alınması gerekecektir.

Ekm

Sağlığımız için okula gelirken dikkat edilmesi gereken konular aşağıda belirtilmiştir.

Eyl

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SERVİS ARAÇLARININ TESPİTİ İLANI(3.ilan) İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ..

EBA HESABI VE ŞİFRE OLUŞTURMAK İÇİN İZLENECEK ADIMLAR